Vernieuwde Mercedes-Benz A-klasse gesnapt

Vergrootslag in de aanslag

Spyshots Mercedes-Benz A-klasse
Spyshots Mercedes-Benz A-klasseSpyshots Mercedes-Benz A-klasseSpyshots Mercedes-Benz A-klasseSpyshots Mercedes-Benz A-klasseSpyshots Mercedes-Benz A-klasseSpyshots Mercedes-Benz A-klasse

De Mercedes-Benz A-klasse gaat in zijn huidige vorm al weer een kleine 3,5 jaar mee en dat betekent dat de auto binnenkort een facelift ondergaat. De A-klasse lijkt echter niet onherkenbaar van de snijtafel terug te keren.

De vierde generatie Mercedes-Benz A-klasse werd in februari 2018 gepresenteerd en dat betekent dat de auto inmiddels een ruime drie jaar oud is. Veelal worden modellen rond hun derde of vierde levensjaar gefacelift en ook de A-klasse ontkomt niet aan dat gebruik. Op deze foto's zien we een ingepakt testexemplaar van een uiterlijk bijgewerkte versie van de topversie van de A-familie: de Mercedes-AMG A 45.

Het gehele front van de gespierde A-klasse op deze foto's is met camouflagemateriaal bedekt, al verwachten we niet dat de boel eronder heftig anders is vormgegeven. De grille lijkt nieuw gaaswerk te krijgen en ook de voorbumper krijgt straks een ander ontwerp. Achterop zien we verlichting met een gewijzigde indeling, kijk niet gek op als ook de koplampen op detailniveau worden herzien.

Hoewel op deze set foto's slechts de A 45-versie is te zien, ligt het voor de hand dat ook de A-klasse met minder heftige motoren straks wordt bijgepunt. Ook neemt Daimler de A-klasse Limousine waarschijnlijk niet lang na de introductie van de aangescherpte hatchback onder handen.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz A-klasse

Alphabet
Mercedes-Benz A 180 Business Line (5D/7A)
€ 629
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz A 180 Business Line (4D/7A)
€ 640
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.