Toyota RAV4 subtiel vernieuwd

Ook als Adventure

Toyota RAV4 Adventure

Toyota introduceert een nieuwe uitvoering van de RAV4, de Adventure. De Adventure is optisch stoerder aangekleed én krijgt nieuwe koplampen.

We heten welkom: de Toyota RAV4 Adventure. Dat is een stoerder aangeklede variant van de RAV4 die zich van de reguliere versies onderscheidt met zijn specifieke, opvallend hoekige bumperwerk en zwarte kunststof wielkastverbreders en zilverkleurige skidplates. Opvallend is de plaatsing van het Toyota-beeldmerk aan de voorkant, dat zit bij de Adventure namelijk lager in de grille dan je van de RAV4 gewend bent. Het zit te midden van twee dikke horizontale lamellen.

De RAV4 Adventure is onder meer herkenbaar aan nieuwe led-koplampen, met een andere lichtsignatuur. Daarnaast monteert Toyota nieuw tienspaaks lichtmetaal. In het interieur past de fabrikant voortaan ledverlichting toe, de bijrijdersstoel is afhankelijk van de gekozen versie elektrisch te verstellen, de knoppen voor de raambediening zijn voortaan verlicht én er zijn voortaan usb-c-poorten. Toyota heeft de RAV4 Adventure, zo blijkt, uitverkoren voor de introductie van enkele RAV4-noviteiten.

Het heftige bumperwerk van de Adventure-uitvoering hoef je niet op de reguliere RAV4's te verwachten. Overigens zijn die bumpers minder nieuw dan je denkt, ze zijn de in de Verenigde Staten al gesignaleerd op de vergelijkbare Outdoor-variant. Andere attributen die specifiek bij de Adventure-uitvoering horen, zijn matgrijze 19-inch lichtmetalen wielen, een speciale two-tone kleurstelling voor het exterieur,  zwarte kunstlederen stoelbekleding met oranje stiksels en Adventure-instaplijsten. Prijzen voor de Nederlandse markt zijn er nog niet, al is wel bekend dat de RAV4 Adventure in het eerste kwartaal van 2022 bij de dealers staat.

PRIVATE LEASE Toyota RAV4

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (65) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum