Suzuki hijst gamma in Rhino-verpakking

Voor de neushoorns

Suzuki Rhino-modellen
Suzuki trakteert zijn volledige modellenaanbod op een Rhino-versie, geïnspireerd op de zwarte neushoorn.

Heb je je ooit afgevraagd wat het plakplaatje 'Suzuki helps save the rhino' achterop legio Suzuki's doet? De Rhino-uitvoeringen waarmee het Japanse merk zijn modellengamma vandaag presenteert, brengen daar duidelijkheid in.

Suzuki heeft de Suzuki Rhino Club in zijn portfolio, een afdeling die zich in het Mkomazi National Park in Tanzania inzet voor de bescherming van de met uitsterven bedreigde zwarte neushoorn. De nieuwe Rhino-versies vormen de volgende stap.

Zowel de Celerio, Ignis en Baleno als de Vitara, S-Cross en Jimny zijn voortaan als Rhino te bestellen. Op optisch vlak zijn ze te herkennen aan, afhankelijk van het model, de zilverkleurige spiegelkappen, standaard lichtmetalen velgen, skidplates voor en achter, een in carrosseriekleur gespoten dakspoiler, speciale vloermatten én een Rhino-logo met serienummer op de B-stijl. Daarnaast beschikken alle Rhino's over airco of climate control, navigatie en een audiosysteem.

Prijzen beginnen bij € 12.999 voor de Celerio Rhino en lopen op tot € 28.499 voor de Jimny Rhino. Vanaf 15 mei staan de speciale Suzi's bij de dealer. Suzuki geeft iedere koper één jaar donateurschap van de Suzuki Rhino Club.

PRIVATE LEASE Suzuki

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.