Subaru WRX STI nu al als endurance-racer

Subaru WRX STI 24 Uur Nürburgring
Afgelopen woensdag zagen we de eerste gelekte beelden van de WRX STI op internet verschijnen. Nu heeft Subaru de eerste officiële beelden losgelaten van de raceversie.

Op de officiële presentatie van de door Subaru Technica International (STI) onder handen genomen WRX moeten we nog even wachten. Vorige week zagen we de zwaar bespoilerde en met historisch verantwoorde gouden wielen versierde vroegtijdig op internet verschijnen, maar vooralsnog ontbreekt het aan specificaties.

Ook over deze raceuitvoering, die losgelaten zal worden tijdens de 24 uurs races op de tot de verbeelding sprekende Nürburgring, komen we nog weinig te weten. Het racemonster ligt lekker dicht bij de grond en beschikt natuurlijk over een forse koolstofvezel vleugel op z'n kofferdeksel. Het lichtgewicht materiaal komen we verder op de gehele bodykit tegen en ook de zijspiegels zijn vervangen voor kleine vederlichte exemplaren.

Van 19 tot en met 22 juni staat de Groene Hel in het teken van de endurance-race. De WRX STI zal zich gaan mengen in de SP3T-categorie,

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.