Subaru stelt Genève in het teken van Viziv 2

Subaru Viziv 2 Concept
Subaru heeft besloten dat de grote primeur van de salon van Genève een cross-over moet zijn: dit is de eerste schets van de Viziv 2 Concept.

Subaru houdt het bij deze schets en de mededeling dat de Viziv 2 'een concept-car voor een toekomstige cross-over is die het pad laat zien voor de merkwaarden van Subaru, plezier en gemoedsrust'.

De naam Viziv 2 maakt natuurlijk duidelijk dat er al eerder een Viziv was (foto 2), deze was te zien op de IAA in Frankfurt. Vervolgens was er ook nog de Viziv Evolution, die op de Tokyo Motor Show pronkte.

Deze eerste twee concept-cars waren hybrides. Ze combineerden een 2,0-liter turbodiesel met twee elektromotoren. Of de Viziv 2 diezelfde aandrijflijn heeft, is nog onbekend.

De definitieve Viziv debuteert op 4 maart tijdens de persdag van de salon van Genève. Wanneer we de daadwerkelijke cross-over in productie zien gaan, is nog onbekend.

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.