Subaru registreert STe-label

Snelle geëlektrificeerde Subaru's op komst?

Subaru STe

De tot de verbeelding sprekende drielettercombinatie STI levert Subaru-fanaten warme gevoelens in de onderbuik op. Mogelijk krijgt het STI-label binnenkort gezelschap van een label dat specifiek voor rappe geëlektrificeerde modellen van Subaru is bedoeld.

In de database van het German Patent and Trade Mark Office heeft Motor1 een interessant nieuw handelsmerk van Subaru opgedoken. De Duitse tak van Subaru heeft bij onze oosterburen de aanduiding STe geregistreerd. Wat dat precies is? Dat is nog even onduidelijk, maar het zou zomaar een label kunnen zijn dat Subaru gaat toepassen op sportievere versies van geëlektrificeerde modellen. De letters S en T staan net als in STI vast gewoon weer voor Subaru Tecnica. De I die in STI oor International staat is in het nieuwe label vervangen voor een 'e' die naar alle waarschijnlijkheid verwijst naar iets als 'electrified' of 'electric'.

Het is nog even de vraag of STe een label wordt voor (mild) hybride Subaru's met extra pit, of dat het om een label gaat dat voor sportieve en volledig elektrische modellen van het merk is bestemd. Denk bijvoorbeeld aan een sportieve variant van de elektrische Subaru Solterra. We zijn in afwachting van een reactie van Subaru.

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.