Subaru presenteert Viziv Future Concept

Derde concept blikt vooruit naar SUV-toekomst

Subaru presenteert Viziv Future Concept
Subaru presenteert Viziv Future Concept Subaru presenteert Viziv Future Concept Subaru presenteert Viziv Future Concept Subaru presenteert Viziv Future Concept Subaru presenteert Viziv Future Concept Subaru presenteert Viziv Future Concept Subaru presenteert Viziv Future Concept Subaru presenteert Viziv Future Concept Subaru presenteert Viziv Future Concept
Subaru heeft z'n derde Viziv Concept onthuld. Ditmaal heet de creatie Viziv Future Concept.

De concept-car heeft een hybride aandrijflijn. Deze combineert de benzinemotor uit de Levorg met een elektromotor op de achteras. De aandrijving geschiedt dus op alle vier de wielen. Het precieze vermogen van de aandrijflijn geeft Subaru niet prijs.

Subaru is al jaren bezig met de Viziv Concepts. In 2013 stond op de salon van Genève al de Viziv Concept. Een jaar later debuteerde de Viziv 2 Concept ook in de Zwitserse stad. In november vorig jaar debuteerde ook nog de Subaru Viziv Vision Gran Turismo, maar dat is natuurlijk geen voorbode van een productiemodel.

De Viziv Future Concept pronkt eind deze maand op de Subaru-stand tijdens de Tokyo Motor Show. Hij krijgt gezelschap van de Impreza 5door Concept, de voorbode van de nieuwe Impreza.

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.