Subaru-aanvoer via Cosis

"We kijken naar alles wat de fabrikant produceert"

Subaru-aanvoer via Cosis
Subaru-aanvoer via CosisSubaru-aanvoer via CosisSubaru-aanvoer via CosisSubaru-aanvoer via CosisSubaru-aanvoer via Cosis
Cosis, een samenwerkingsverband van ex-Subaru dealerbedrijven, brengt naast het bekende modellenprogramma ook een aantal auto's naar Nederland die niet via de offciële importeur te koop zijn.
Cosis, een samenwerkingsverband van ex-Subaru dealerbedrijven, brengt naast het bekende modellenprogramma ook een aantal auto's naar Nederland die niet via de offciële importeur te koop zijn.  Bij de 43 Cosis-bedrijven is naast het bekende modellenprogramma van Subaru ook de Impreza 2,0-liter RS te koop. Die auto is voorzien van de bekende 125 pk 2,0-liter motor maar aan de buitenkant voorzien van een WRX-uitmonstering. De auto kost als sedan 25.695 euro in de handgeschakelde uitvoering en de automaat is 27.195 euro. De SportCombi (Cosis gebruikt niet de naam Plus voor de 5-deurs Impreza) kost 25.945 euro voor de handgeschakelde versie en 27.445 euro voor de automaat.
Een tweede model dat alleen door Cosis naar Nederland wordt gehaald is de Impreza Outback. Deze Impreza is voorzien van een terreinwaardig uiterlijk. Technisch verschilt de Outback echter niet van de standaard 2,0-liter versie en kan dus in dezelfde klasse worden geschaard als de Fiat Stilo Uproad en bijvoorbeeld de Rover Streetwise. De Impreza Outback is alleen te koop als SportCombi voor een prijs van 25.645 euro voor de handgeschakelde versie. De automaat kost 27.145 euro.
Tot slot heeft Cosis nog de Baja Pickup in het assortiment. De pickup op basis van de Legacy is alleen leverbaar met de 2,5-liter 4-cilinder boxer met automaat voor een prijs van 41.595 euro.
Voor de toekomst heeft Cosis plannen om nog meer 'onbekende modellen' van Subaru naar Nederland te halen. "We kijken naar alles wat de fabrikant produceert," aldus een woordvoerder. "We sluiten geen enkel model bij voorbaat uit."

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.