Skoda wordt rijdende agenda

Of toch niet …

Skoda ProjectPal 1 april 2019

De Britse marketingafdeling van Skoda laat weten dat het merk met een nieuwe optie komt: ProjectPal-verlichting. Ideaal voor de vergeetachtige Skoda-rijder, of zit er toch een addertje, of misschien wel beter gezegd ‘kikkertje’, onder het gras?

Het idee is dat speciale verlichting bij de voordeuren teksten op de grond projecteert. Bestuurders kunnen agenda-afspraken van hun smartphone met het infotainmentsysteem koppelen. Ledverlichting projecteert een herinnering van deze afspraak vervolgens op de grond wanneer de bestuurder de deur opent zodat hij of zij het écht niet kan vergeten. Skoda’s hoofdontwikkelaar van de infotainment, Dr. Ivor Tüchskreen (snapt u hem), zegt volgens het persbericht elke week de vuilnisbakken vergeten buiten te zetten. "Deze nieuwe functie gaat dat voorkomen!"

ProjectPal heeft nog meer in huis, want bij het ontbreken van afspraken kan het systeem ook afbeeldingen van geliefden op de grond projecteren. Skoda's nieuwe steuntje in de rug komt standaard op alle Kamiq's vanaf de SE-uitvoering. Het is uiteraard een uiterst geloofwaardig verhaal, vooral omdat ProjectPal toevallig vanaf vandaag op 1 april leverbaar is. De marketingafdeling laat echter één steek vallen: de bestandsnamen van de foto’s heten ‘AprilFoolXXX.jpg.’ Wie had die aan zien komen? Skoda-rijders blijven dus (helaas) op hun eigen agenda aangewezen.

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.