Skoda komt met Kodiaq Pick-up Concept

Felicia Pick-up herleeft?

Skoda Karoq pick-up

Skoda laat voor de zesde keer een groep studenten aan de slag gaan met een nieuwe concept-car. De eerste schetsen van de 35 koppen tellende studentengroep laten een Kodiaq pick-up zien.

Sinds 2014 kregen we auto’s als de Citijet Concept, Funstar en Sunroq SUV voorgeschoteld door Skoda's ontwerpstudenten. Voor dit jaar staat de Kodiaq pick-up op de agenda. De studenten van tussen de 17 en 20 jaar zijn bij Skoda’s Vocational School in opleiding. Om het hele proces zo natuurgetrouw voor de studenten te maken, komen hun schetsen later dit jaar tot leven als een echte concept-car.

Voor de oranje concept-car van dit jaar levert een originele Kodiaq twee deuren in. Om het familiegezicht te behouden, schetsen de studenten herkenbare onderdelen op de concept-car, zoals de achterlichten. Tijdens een persevenement aankomende juni kunnen we de Kodiaq pick-up in levenden lijve bewonderen.

PRIVATE LEASE Skoda Karoq

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.