Skoda Karoq krijgt nieuwe instapversie

Minder voor minder

Skoda Karoq facelift

Skoda introduceert een nieuw instapmodel van de Karoq en dat betekent dat de vanafprijs van de SUV iets zakt. De recent gefacelift Karoq heeft nu een vanafprijs van €32.990.

Skoda leverde de eind 2021 gefacelifte Karoq tot op heden met twee verschillende benzinemotoren, al was zowel die 110 pk sterke 1.0 TSI als de 150 pk sterke 1.5 TSI alleen leverbaar in combinatie met Business Edition-uitvoeringen. Daarin komt nu verandering. De Skoda Karoq met 1.0 TSI is nu namelijk ook als Ambition te leverbaar. Die uitvoering staat een stapje lager op de statusladder en is met een vanafprijs van €32.990 dan ook €500 goedkoper dan de 1.0 TSI Business Edition.

De Ambition-uivoering heeft standaard 16-inch lichtmetaal, ledverlichting rondom, een licht- en regensensor en ga zo maar door. Wat je mist ten opzichte van de Business Edition? Keyless Entry, Mapcare, over twee zones gescheiden klimaatregeling en privacy glass achter. De Skoda Karoq met 1.0 TSI is overigens altijd uitgerust met een handgeschakelde zesbak. Dat geldt dus ook voor de reeds bestaande Business Edition.

PRIVATE LEASE Skoda Karoq

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.