Vernieuwde Skoda Karoq vanaf €33.490

Vanaf april bij de dealers

Skoda Karoq facelift

De Skoda Karoq onderging in november een facelift en inmiddels heeft de Nederlandse importeur ook berekend welke bedragen er op de prijslabels van de SUV geschreven moeten worden. De vernieuwde Skoda Karoq heeft een vanafprijs van €33.490 en is per direct te bestellen.

Na zo'n vier jaar krijgt de Skoda Karoq een nieuw smoeltje. Met zijn herziene front en aangescherpte achterkant sluit de Karoq netjes aan bij de visueel al eerder aangepakte Kodiaq. Wie de gemoderniseerde Karoq wel bevalt, kan nu de portemonnee trekken. De vernieuwde SUV is namelijk te bestellen en heeft een vanafprijs van €33.490.

Skoda Karoq facelift

Skoda Karoq

Voor net geen 34 mille drukt Skoda je de sleutels in handen van de Karoq met 110 pk sterke 1.0 TSI benzinemotor, die altijd aan een handgeschakelde zesbak is gekoppeld. In dat geval is de Karoq uitgevoerd als Business Edition. Hoger op de prijslijst staat de 150 pk sterke 1.5 TSI, een benzinemotor die in tegenstelling tot de 1.0 TSI ook met een DSG-automaat met zeven versnellingen verkrijgbaar is. In combinatie met handbak ben je minimaal €35.490 kwijt voor de Skoda Karoq met 150 pk sterke 1.5 TSI. Het betreft hier ook de Business Edition. Liever de automaat? Reken voor de Business Edition in dat geval op een vanafprijs van €37.490. Skoda levert de Karoq met 1.5 TSI verder ook als Business Edition Plus en als Sportline Business. De prijzen lopen op tot €40.990 voor de Karoq 1.5 TSI met automaat, uitgevoerd als Sportline Business.

De vernieuwde Skoda Karoq staat vanaf medio april bij de dealer. Wel is hij per direct al te bestellen. Benieuwd naar wat de bijpuntsessie allemaal voor nieuws bracht? Hier lees je alles over de gefacelifte Skoda Karoq.

PRIVATE LEASE Skoda Karoq

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.