Skoda belicht verlichting Enyaq iV

Doorontwikkeling

Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iVSkoda Enyaq iV teaserSkoda Enyaq iV teaserSkoda Enyaq iV teaserSkoda Enyaq iV teaserSkoda Enyaq iV teaserSkoda Enyaq spionageSkoda Enyaq spionageSkoda Enyaq spionageSkoda Enyaq spionageSkoda EnyaqSkoda EnyaqSkoda EnyaqSkoda Enyaq SpionageSkoda Enyaq SpionageSkoda Enyaq Spionage

Langzaam maar zeker maakt Skoda zich klaar voor de onthulling van zijn nieuwe, volledig elektrische model: de Enyaq iV. Een stel nieuwe schetsen laat meer over de verlichting zien.

Skoda is druk in de weer met de onthulling van de Enyaq iV, want traditiegetrouw worden we getrakteerd op schetsen en teasers. Na futuristische schetsen van de hele koets, legt Skoda nu de focus op de verlichting van de Enyaq iV. Petr Nevřela, hoofdontwerper op de afdeling exterieurverlichting bij Skoda, vertelt dat de full-led matrixkoplampen een doorontwikkeling zijn van de exemplaren die nu het front van de Scala, Kamiq en Octavia sieren. "Er is op detailniveau doorgewerkt, zoals bij de nieuwe dagrijverlichting met subtiele 'wimpers' en de nieuwe zeshoekige vorm van de belangrijkste led-modules."

De Enyaq iV is Skoda's eerste model op VAG's nieuwe MEB-platform. Hij deelt veel genen met de Volkswagen ID.3, maar belooft een maatje groter te worden. Neem als vergelijking de Golf en Octavia: in de basis dezelfde auto, maar als Skoda een maatje groter. Over een kleine twee weken komen we alles over de Enyaq te weten, want op dinsdag 1 september trekt Skoda in Praag het doek van zijn nieuwe EV.

PRIVATE LEASE Skoda

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.