Prijs Volkswagen ID4 GTX bekend

Sportief sausje

Volkswagen ID4 GTX
Volkswagen ID4 GTXVolkswagen ID4 GTXVolkswagen ID4 GTXVolkswagen ID4 GTXVolkswagen ID4 GTXVolkswagen ID4 GTX

De eerste elektrische Volkswagen waaraan het GTX-label hangt, staat op de Nederlandse prijslijst. Voor die extra krachtige ID4 moet je wel diep in de buidel tasten.

Sinds de marktintroductie eind vorig jaar heeft Volkswagen al 3.277 ID4's weten te slijten in ons land. Tot op heden was de 204 pk ID4 Pro het topmodel, maar daar komt met de 299 pk ID4 GTX verandering in. Die staat op de prijslijst vanaf € 52.190. Dat is € 5.850 meer dan Volkswagen voor de Pro vraagt. Voor dat geld krijg je niet alleen een vermogensupgrade, maar ook vierwielaandrijving en licht gewijzigde bumpers met GTX-dagrijverlichting. De dorpels zijn bij de GTX in tegenstelling tot de reguliere ID4 in de carrosseriekleur gespoten. In het interieur onderscheidt de GTX zich onder meer dankzij sportstoelen met rode stiksels en GTX-logo's in de rugleuning. Het dashboard is bekleed in het opvallende 'X Blue'.

Tot de standaarduitrusting behoren adaptieve cruisecontrol, parkeersensoren voor- en achter, automatische airconditioning en het navigatiesysteem Discover Pro. Daarnaast kan de telefoon draadloos worden opgeladen en heeft de GTX standaard over led-matrixverlichting. Verder heeft de GTX als voordeel dat hij 1.200 kilo mag trekken, 200 kilo meer dan de andere ID4-types. Met de actieradius lever je wel iets in ten opzichte van de ID4 Pro: de GTX perst uit zijn 77 kWh  accupakket een theoretische actieradius van 482 kilometer, de Pro schopt het met dezelfde accucapaciteit tot 520 kilometer.

De ID4 GTX is per direct te bestellen.

PRIVATE LEASE Volkswagen ID4

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (41) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum