Porsche Trader: gebruikte Porsches met rapport

Porsche Trader
Auto Trader en Porsche hebben hun krachten gebundeld, met een nieuwe occasionwebsite als resultaat. Op PorscheTrader.nl vind je gebruikte Porsches met een onafhankelijk keuringsrapport.

Het nieuwe Porsche Trader - een onderdeel van Auto Trader - is op poten gezet om liefhebbers die op zoek zijn naar een Porsche ook buiten de officiële dealerkanalen zekerheid te bieden.

Alle autobedrijven, handelaren maar ook particulieren die een tweedehands Porsche willen verkopen, zijn welkom op de nieuwe site. De auto wordt verkocht inclusief een onafhankelijk keuringsrapport van een officiële Porsche-dealer. Het rapport is twee maanden geldig en kost 199 euro. Voor dit geld wordt de aangeboden Porsche bij een officieel Porsche Centrum aan een intensieve keuring onderworpen. De gebruikte auto wordt op 80 punten gecontroleerd.

Er wordt onder andere gekeken naar voertuigdocumentatie, vloeistoffen, banden, de staat van zowel het in- als exterieur, technische staat en ook een proefrit maakt deel uit van de keuring.

Het rapport maakt dus inzichtelijk hoe de auto er aan toe is. Verder wordt 100 euro van het bedrag gereserveerd voor de koper, die een waardecheque krijgt. Als de verkoper besluit de advertentie te verwijderen voordat de Porsche is verkocht, dan wordt dit bedrag eveneens in de vorm van een waardecheque geretourneerd. Ook de kosten voor 12 maanden adverteren op zowel PorscheTrader.nl als AutoTrader.nl zijn in het bedrag verwerkt.

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.