Overzicht: klein tot groot Tesla-nieuws

Elon Musks Twitter-beloften

Elon Musk Tesla
Tesla-CEO Elon Musk begeeft zich maar wat graag op Twitter. Op het sociale medium doet de uitgesproken topman een reeks grote en kleine beloften uit de doeken.

Musk bedankt in een tweet alle Tesla-eigenaren en klopt tevens zijn eigen team op de borst. Het bericht wordt afgesloten met de vraag: "Hoe kunnen we ons verder verbeteren?" Een vraag die op het moment van schrijven maar liefst 11.052 reacties los wist te peuteren. Een aantal van die adviespunten kon op een reactie van Musk rekenen.

Uit de antwoorden van Musk valt het volgende te concluderen:

- De pick-up die Tesla eerder aankondigde, gaat daadwerkelijk in productie. Eerst is de Model Y, een cross-over op basis van de Model 3, aan de beurt. De pick-up moet ongeveer net zo groot worden als Fords F-150. "Misschien zelfs iets groter dankzij een revolutionaire feature die ik wil toevoegen", aldus Musk.

- Zowel de Model S als de Model X krijgt spoedig een optie die ervoor zorgt dat het infotainmentsysteen indien gewenst niet automatisch via Bluetooth verbinding maakt met de mobiele telefoon.

- De snelheid van de automatische ruitenwissers van zowel de Model S als de Model X varieert straks automatisch op basis van de intensiteit van de regen.

- Het navigatiesysteem krijgt spoedig een "grondig verbeterde" versie.

- Binnenkort zijn zaken als stoel- en stuurverwarming door middel van de telefoon te activeren. Nooit meer zitten op een koude stoel.

- Alle camera's waarover Tesla-modellen beschikken, functioneren spoedig tevens als dashcam. Ook zaken als sfeerverlichting worden uitgebreid.

- Spoedig profiteren Tesla's van een nieuwe internetbrowser.

PRIVATE LEASE Tesla

Lezersreacties (130) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.