Ook Mini onthult Vision Next 100

Gepersonaliseerd autodelen

Mini Vision Next 100
Mini Vision Next 100Mini Vision Next 100Mini Vision Next 100Mini Vision Next 100Mini Vision Next 100Mini Vision Next 100
Zojuist konden we digitaal kennismaken met de extravagante Mini Vision Next 100. Ook Mini heeft laten zien hoe het de toekomst voor zich ziet.

Net als de Vision Next 100 van BMW is ook het studiemodel van Mini behoorlijk excentriek te noemen. De Britten hebben als lijfspreuk gekozen voor "Elke Mini is mijn Mini" en richten zich daarmee op een toekomst waarin autodelen belangrijk is.

In de toekomst zullen alle Mini's vergaand te personaliseren zijn. Het bijzondere gegeven daarbij is dat "de toekomstige Mini overal mensen zal kunnen oppikken". Eenmaal opgehaald door een autonoom rijdende Mini, kun je alsnog diverse uiterlijkheden aan eigen smaak aanpassen. Van de kleur van het dak tot de verlichting in het interieur, alles valt te wijzigen. Opvallend is de terugkeer van het centraal geplaatste ronde instrumentarium in de vorm van een digitale unit.

Video

PRIVATE LEASE MINI

DirectLease
Mini Electric Camden Edition (3D/CVT)
€ 509
 
Alphabet
Mini Countryman Cooper (5D/6A)
€ 699
 

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.