Ocean Race-modellen van Volvo

Ocean Race-modellen van Volvo
Volvo probeert met speciale 'Ocean Race'- modellen meer kopers overstag te krijgen voor de V70, XC70 en de XC90. De auto's zijn vernoemd naar de Volvo Ocean Race, een door het merk gesponsorde zeilwedstrijd.
Volvo probeert met speciale 'Ocean Race'- modellen meer kopers overstag te krijgen voor de V70, XC70 en de XC90. De auto's zijn vernoemd naar de Volvo Ocean Race, een door het merk gesponsorde zeilwedstrijd. Het meest opvallende aan de 'Ocean Race'-modellen is de opvallende blauwe kleur die de naar Ocean Blue heeft gekregen. Volvo heeft enige jaren geleden al eerder 'Ocean Race'-modellen op de markt gebracht, die droegen dezelfde kleur. De nieuwe modellen zijn leverbaar tot halverwege 2006.
Naast de blauwe kleur hebben de 'Ocean Race'-modellen zilverkleurige sierstrips op de portieren, dakrails van gepolijst aluminium en speciale emblemen. Binnenin zijn er aluminium details en matten met een blauwe rand.
De V70 Ocean Race is voorzien van 17 inch wielen en op het materiaal van zeilkleding geïnspireerde T-Tec bekleding. De XC70 heeft als extra spiegelhuizen in de kleur Ocean Blue Pearl en 17 inch wielen. Voorts is de XC70 voorzien van gedeeltelijk lederen bekledingmet blauw stiksel. De XC90 is heeft spiegelhuizen en deurgrepen in de kleur Ocean Blue Pearl. Ook zijn er 18 inch wielen en een bodembeschermingsplaat aan de achterzijde.
Tot slot zijn alle V70's, XC70's en XC90's Ocean Race voorzien van xenon-verlichting en zelfs de speciale sleutelring ontbreekt niet.
De V70 Ocean Race kost minimaal 49.875 euro, de XC70 Ocean Race heeft prijzen vanaf 57.295 euro en de XC90 mag weg voor minimaal 67.495 euro.

PRIVATE LEASE Volvo