Nissan Versa met een geheim

Nissan Versa DC-Design
Nissan Versa DC-DesignNissan Versa DC-DesignNissan Versa DC-DesignNissan Versa DC-DesignNissan Versa DC-Design
Het Indiase DC-Design houdt er een heel bijzondere manier van tunen op na. Deze keer is het de beurt aan de Nissan Versa.

Waar andere tuners zich vaak vooral richten op het aankleden van de buitenkant en in sommige gevallen het motorvermogen, gaat bij DC Design vrijwel alle aandacht uit naar het interieur. Eerder zagen we al een Duster met een Bussiness-Class-passagierscompartiment, nu is het de beurt aan de in ons land niet leverbare Nissan Versa.

De Versa is een budget-sedan van het Japanse merk, in de Verenigde Staten is het zelfs de goedkoopste nieuwe auto. Dat weerhield het Indiase bedrijf er niet van om het interieur om te bouwen tot iets met een Rolls-Royce-achtige uitstraling. Rood leer zover het oog reikt en afwerking van dikke plakken hout zijn slechts het begin: we zien ook vliegtuigtafeltjes, LCD-schermen en – jawel – twee separate, elektrisch verstelbare achterstoelen. Een soort gigantische champagnekoeler en een plafond met in hout en chroom gemonteerde sfeerverlichting maken het geheel af.

Waar het uiterlijk van de Duster tenminste nog een agressief front en een bijzondere lak kreeg aangemeten bleef dat van de Versa volledig standaard. Iedereen zal dus denken dat je een eenvoudig karretje hebt aangeschaft als je badend in luxe voorbij rolt, en dat lijkt ons een uitkomst voor directeuren in crisistijd.

PRIVATE LEASE Nissan

Lezersreacties (31) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.