Nissan Rogue gaat terrein te lijf met rupsbanden

Rogue Trail Warrior klaar voor avontuur

Nissan Rogue gaat terrein te lijf met rupsbanden
Nissan Rogue gaat terrein te lijf met rupsbandenNissan Rogue gaat terrein te lijf met rupsbandenNissan Rogue gaat terrein te lijf met rupsbandenNissan Rogue gaat terrein te lijf met rupsbandenNissan Rogue gaat terrein te lijf met rupsbandenNissan Rogue gaat terrein te lijf met rupsbanden
Speciaal voor de New York International Auto Show heeft Nissan de Rogue in een wel heel avontuurlijke uitvoering klaargestoomd. De Trail Warrior Project van de Amerikaanse X-Trail verruilt namelijk de wielen voor rupsbanden.

Uiteraard gaat het hier om een one-off, dus enthousiaste Amerikanen die zich voorbereiden op het einde der tijden, moet Nissan helaas teleurstellen. De Trail Warrior zou met zijn vier los van elkaar functionerende, 76 centimeter hoge rupsbanden goed vervoer zijn om mee in de wildernis te verdwijnen.

De bijzondere kakikleurige en bruine camouflageprint, lier, gele koplampen en het dakrek maken het avontuurlijke karakter compleet. Hoewel de ophanging natuurlijk aangepast werd om ruimte te creëeren voor de rupsbanden, bleef de aandrijflijn verder ongemoeid. Dat betekent dat de ruige Rogue zijn kracht haalt uit een 2,5-liter vier-in-lijn met 170 pk en een koppel van 237 Nm.

In Europa kennen we de Rogue als X-Trail, hoewel de in september vorig jaar gepresenteerde facelift de oversteek (nog) niet gemaakt heeft.

PRIVATE LEASE Nissan Rogue

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.