Nissan plaagt met opgefriste Juke

Nissan Juke teaser
Geen nieuwe auto zonder uitgebreide teasercampagne en dat geldt natuurlijk ook voor de lolbroek uit het Nissan-gamma: de Juke. Vandaag krijgen we een wel heel onduidelijke plaagplaat voorgeschoteld.

Nu is de duiding 'nieuwe auto' wellicht wat te veel eer voor Nissans plannen met z'n bijzonder vormgegeven cross-over. Nissan spreekt van de New Juke, al lijkt het er meer op dat de huidige een opfrisbeurt zal ondergaan.

De Juke is sinds 2010 op de markt, en nu het model een aantal jaar oud is, is de tijd rijp voor een facelift. We hebben al eerder een gecamoufleerd exemplaar voor de lens gekregen, vandaag plaagt Nissan met het eerste beeld van de vernieuwde Juke.

Nissan belooft een nog markanter design en zegt dat de New Juke efficiënter en geraffineerder is dan het huidige model. Op de afgeplakte Juke die onze spionagefotograaf tegen het lijf liep, zagen we een gewijzigde voorbumper, andere lichtunits aan zowel de voor- als achterzijde en knipperlichten in de zijspiegels.

Hoe de aangescherpte Juke er in z'n volledigheid uit gaat zien, weten we over een ruime week als de Autosalon van Genève z'n poorten opent.

PRIVATE LEASE Nissan Juke

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum