Nissan Juke-teasers, deel 3

Nissan Juke 2014
Eerder toonde Nissan al plaatjes van een wiel en een achterlicht van de gefacelifte Juke, dus was het wachten op een teaser van de voorzijde. Nissan houdt vast aan het kenmerkende Juke-gezicht: de ronde koplampen blijven.

De vorm van de units voor stadslicht en richtingaanwijzer, die ook nu al boven de eigenlijke koplampen gepositioneerd zijn, verandert wel. In plaats van de puntvorm die het huidige model kenmerkt, kiest Nissan voor een 370Z-achtige boemerangvorm. De overige wijzigingen zijn nog subtieler: de ronde koplampen krijgen een zwarte rand, en de chroomrand rond het logo neemt iets in formaat toe. De zijknipperlichten lijken van het spatbord te zijn verdwenen, wat een nieuwe plaats in de buitenspiegels zeer waarschijnlijk maakt.

Ook de Nissan Juke wordt in Genève onder het doek vandaan getrokken. Morgen is het klaar met de plaag-plaatjes, want dan zijn de officiële beelden van de volledige auto op deze site te vinden.

PRIVATE LEASE Nissan Juke

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum