Nieuwe Nissan Micra verkleed naar buiten

Vijfde generatie pakt alles anders aan

Nissan Micra spyshots
Nissan Micra spyshotsNissan Micra spyshotsNissan Micra spyshotsNissan Micra spyshotsNissan Micra spyshots
Nog dit jaar kunnen we kennismaken met de nieuwe vijfde generatie van Nissan's Micra. De B-segmenter schudt zijn ietwat anonieme imago van zich af en lijkt hipper dan ooit te voren te worden.

Nissan hamert er al enige jaren op dat we in 2016 een splinternieuwe Micra kunnen verwelkomen. De in Renault's Flins-fabriek te bouwen B-segmenter is voor de tweede keer door onze spionagefotograaf gefotografeerd.

We zien een nog altijd fanatiek ingepakte Micra, al is nu duidelijker dan ooit dat Nissan het uiterlijk van zijn nieuwe compacte model baseert op dat van de vorig jaar getoonde Sway Concept. Dat studiemodel meet ruim vier meter in de lengte en als we die maat aan kunnen houden voor de daadwerkelijke productieversie dan groeit de Micra een ruime 20 centimeter.

Eerder gaf Nissan al aan dat de Micra "hoogwaardiger dan ooit" zal worden. Hoe dat in de praktijk uit gaat pakken, zal later dit jaar moeten blijken. We verwachten een onthulling tijdens de Autosalon van Parijs in oktober.

PRIVATE LEASE Nissan Micra

Arval
Nissan Micra IG-T 92 N-Design (5D/5H)
€ 366
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (27) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.