Nieuwe Nissan Leaf geeft eerste levensteken

Onthulling nog dit jaar!

Nissan Leaf teaser
Voor de onthulling van de Nissan Leaf moeten we zeven jaar terug in de tijd. Een nieuwe generatie staat op de rol, een auto waarvan Nissan nu het eerste officiële levensteken geeft.

De huidige Leaf, wat staat voor Leading, Environmentally friendly, Affordable, Family Car, kreeg twee jaar geleden een flinke update waarmee met name het technische aspect van de volledig elektrische Nissan werd aangepakt. Inmiddels is daar de rek uit en bereidt de Nissan zich voor op een compleet nieuwe Leaf!

Deze nieuwe Leaf moet nog dit jaar op de markt verschijnen en krijgt van Nissan een conventioneler getekende koets mee. De huidige Leaf wilde zich met zijn uiterlijk juist onderscheiden van de conventioneler ingestelde auto's. De tweede generatie Leaf krijgt de bekende V-Motion-grille en koplampunits met scherp getekende leds. De IDS Concept gaf onlangs al iets van het uiterlijk van de nieuwe Leaf weg.

Het huidige accupakket meet maximaal 50 kWh, maar zal in de nieuwe Leaf wordne uitgebreid tot 60 kWh aan opslagruimte. Daarmee zal de actieradius, op papier, tegen de 500 kilometer schurken.

Wereldwijd rijden er meer dan 260.000 Leafs rond.

PRIVATE LEASE Nissan Leaf

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (65) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.