Nieuwe Honda N-Box op komst

Torenhoge kei-car klaar voor vervanging

Honda N-Box teaser
Honda is in het thuisland voornemens om de N-Box te vervangen. De opvolger van de hoekige kei-car wordt vandaag middels een teaser aangekondigd.

Het is december 2011 als Honda de N-Box aan de wereld voorstelt, het eerste model van de N-familie waarmee Honda wat naamgeving betreft refereert aan auto's als de N360. De N-Box is een hoekig en vooral hoog kei-karretje dat als het praktische lid van zijn familie geldt. Later werd de N-familie immers uitgebreid met de retro-achtige N-One, de N-Box Slash, een N-Box met aflopend dak, en de N-Box+. Het is de N-Box uit 2011 die spoedig wordt opgevolgd door een nieuwe generatie.

In december moet de Japanse markt kennismaken met de nieuwe N-Box. Het uiterlijk lijkt niet heftig af te gaan wijken van dat van de huidige N-Box, maar dat is in kei-carland ook geen enorme verrassing. We zien nieuwe lichtunits en een anders getekende grille, op de rest van het ontwerp zullen we dus nog ongeveer een half jaar moeten wachten.

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.