Mysterieuze Porsche 911 Cabriolet gesnapt

911 GT3 Cabriolet op komst?

Porsche 911 GT3 Cabriolet Spyshots
Porsche 911 GT3 Cabriolet SpyshotsPorsche 911 GT3 Cabriolet SpyshotsPorsche 911 GT3 Cabriolet SpyshotsPorsche 911 GT3 Cabriolet SpyshotsPorsche 911 GT3 Cabriolet SpyshotsPorsche 911 GT3 Cabriolet Spyshots
Vandaag duikt een wel heel opmerkelijk uitgedoste 911 Cabriolet op. Het lijkt er namelijk sterk op dat Porsche aan het testen is geslagen met een dakloze 911 GT3.

Porsche is druk in de weer met een compleet nieuwe generatie van de 911, een auto die al diverse keren en tevens in verschillende vormen is opgedoken. Op relatief korte termijn voegt Porsche de 911 Speedster aan het gamma toe, een feestelijke 911-uitgave die het einde van de huidige generatie 911 markeert. Althans, zo leek het. Vandaag duiken namelijk foto's op van een 911-versie die we nog niet kenden.

Op deze foto's is namelijk de huidige 911 Cabriolet te zien, uitgedost als GT3. Zowel de wielen als het agressief ogende bumperwerk aan zowel voor- als achterzijde zijn van de GT3 afkomstig. Een forse achterspoiler ontbreekt, net als bij de GT3's met het Touring Package .

Het is nog even afwachten wat Porsche precies in het vat heeft zitten. Mocht de 911 Cabriolet daadwerkelijk als GT3 op de markt komen, reken dan in ieder geval op de aanwezigheid van een 500 pk sterke 4,0-liter grote zescilinder boxermotor.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.