Mitsubishi Moonstone Concept: de auto van 2035

Eigenwijs

Mitsubishi Moonstone Concept

Studenten van Istituto Europeo di Design (IED) in Turijn hebben in samenwerking met Mitsubishi een opvallend studiemodel ontworpen en gepresenteerd. Dit is de Mitsubishi Moonstone Concept, een voorstelling van hoe een elektrische cross-over er in het jaar 2035 uit kan zien.

De Mitsubishi Moonstone is dus geen concept-car die uit de koker van Mitsubishi zelf komt. Tijdens de ontwikkeling van de Moonstone Concept is volgens IED veel aandacht besteed aan - je verwacht het niet - de toepassing van milieuvriendelijke materialen.

De Moonstone zelf is een driedeurs cross-over die op zijn zachtst gezegd overladen is met interessante designelementen. Het studiemodel heeft heftige zwarte wielkastranden en een opvallend kleine raampartij. De Japanner heeft over meerdere lagen verdeelde verlichting, compleet met opvallend platte kleine units bovenop de neus waarin de led-dagrijverlichting is gehuisvest. De achttien studenten van de Master Course in Transportation Design-opleiding geven de auto op papier een elektrische aandrijflijn en drive-by-wire mee waarover geen specificaties worden gecommuniceerd.

Vind jij de Mitsubishi Moonstone Concept wel lekker op het netvlies liggen, dan moeten we je teleurstellen. Het blijft namelijk bij dit studiemodel dus komt er geen productieversie van.

Video

PRIVATE LEASE Mitsubishi

Arval
Mitsubishi Space Star 1.2 Connect+ (5D/5H)
€ 313
 

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.