Mercedes S-klasse Pullman lekt gerekt het net op

Mercedes S-klasse Pullman lekt gerekt het net op
We wisten al dat Mercedes-Benz met een overtreffende trap van de S-klasse ten tonele gaat verschijnen. Vandaag zijn patentplaten van de S-klasse Pullman opgedoken.

De Franse website Automoto.fr heeft gelekte patentplaten van de ultieme S-klasse Pullman in handen gekregen.

De Pullman komt boven aan de S-klasseladder te staan. De auto - die naar verluidt minimaal een miljoen euro gaat kosten - zou volgens de Franse media liefst 6,4 meter lang zijn, de zetels zijn ingedeeld in een 2+2+2-configuratie en het slagschip zou zo'n 5.300 kilo gaan wegen. De achterste stoelen zijn tegenover elkaar geplaatst, zodat een aardige vergadering gewoon moet kunnen plaatsvinden.

De ultieme Duitse limo verwachten we volgend jaar op de markt. Ook krijgen we nog een andere lange S-klasse te zien die een plekje krijgt tussen de S-klasse Lang en de Pullman. Brabus - kind aan huis als het om aangepaste Benzen aangaat - zou verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en productie van deze mega-S. Onder de kap verwachten we minimaal de 630 pk sterke V12 tegen te komen (een blok dat ook in de neus van de S 65 AMG ligt) om het gevaarte fatsoenlijk van z'n plek te krijgen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (68) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.