Mercedes S-klasse Cabrio loopt tegen de lamp

Mercedes S-klasse Cabrio loopt tegen de lamp
Mercedes S-klasse Cabrio loopt tegen de lampMercedes S-klasse Cabrio loopt tegen de lampMercedes S-klasse Cabrio loopt tegen de lampMercedes S-klasse Cabrio loopt tegen de lampMercedes S-klasse Cabrio loopt tegen de lamp
Mercedes heeft z'n S-klasse familie bijna helemaal compleet. We wachten nog op de Cabrio, die we vandaag slechts licht ingepakt voorbij zien rijden.

De nieuwe generatie S-klasse zagen voor het eerst als sedan en L-versie. Later kwam de Maybach om de hoek kijken en onlangs zagen we in Genève de alles overtreffende Maybach Pullman. Tussendoor werd de S-klasse Coupé op de markt gebracht en dat model wordt binnenkort van z'n dak ontdaan.

De S-klasse Cabrio toont meer onbeplakt plaatwerk dan ooit. Z'n neus is uiteraard identiek aan die van z'n reeds bekende dichte broer en ook aan de achterzijde lijken de verschillen niet wereldschokkend. Opnieuw loopt er een chroomstrip over de hele breedte van de achterklep, al verwachten we dat de vorm van de achterlichtunits iets gaat afwijken van die van de Coupé. Logischerwijs heeft ook het derderemlicht een ander plekje gekregen.

We verwachten de S-klasse Cabrio in het derde kwartaal van dit jaar op de markt.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.