Mercedes S-klasse Cabrio bijna ongecamoufleerd

Ook zonder dak een beauty: S-klasse Cabrio

Mercedes S-klasse Cabrio
Mercedes S-klasse CabrioMercedes S-klasse CabrioMercedes S-klasse CabrioMercedes S-klasse CabrioMercedes S-klasse CabrioMercedes S-klasse CabrioMercedes S-klasse Cabrio
Over niches gesproken: er komt een cabrioversie van de S-klasse! Wij hebben foto's van een vrijwel ongecamoufleerd exemplaar.

Je ziet op de foto's dat Mercedes de S-klasse Cabrio geen stalen klapdak geeft, maar een stoffen kap. Waarschijnlijk kiest het merk daarvoor omdat dit een sierlijker lijnenspel mogelijk maakt. Bovendien is zo'n constructie een stuk lichter.

De Cabrio heeft de S-klasse Coupé als basis en het lijnenspel heeft dan ook veel weg van dat van die auto. De achterkant is gecamoufleerd, maar onder het plastic zien we achterlichtunits die verdacht veel lijken op die van de Coupé die inmiddels al te koop is.

De auto komt beschikbaar met V8- en V12-motoren. De topversie wordt de machtige S 65 AMG Cabrio, die de beschikking krijgt over maar liefst 630 pk. De S-klasse Cabrio debuteert waarschijnlijk in september op de IAA in Frankfurt. Begin 2016 verwachten we 'm bij de dealers.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.