Mercedes-Benz met EQ-concept naar Pebble Beach

Retro én elektrisch

Mercedes-Benz teaser Pebble Beach
Mercedes-Benz maakt zich klaar voor Pebble Beach, het exclusieve autofeest dat later deze maand van start gaat. Het merk blikt alvast vooruit op wat we op 24 augustus verwachten kunnen.

Vorig jaar rond deze tijd publiceerde Mercedes-Benz in de aanloop naar het Pebble Beach Concours d'Elegance een stel teaservideo's waaronder een korte video waarin Gorden Wagener de eerste lijnen op papier zette voor een nieuwe concept-car. Later bleek het te gaan om de indrukwekkende Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Ook voor de Pebble Beach-editie van dit jaar heeft de Mercedes-Benz hoofdontwerper iets in petto.

De video wordt door Mercedes-Benz vergezeld door een stel hashtags, waarvan #eqsilverarrow en #SwitchToEQ duidelijk de meest interessante zijn. Mercedes-Benz noemt nadrukkelijk zijn EQ-label, het label dat het toepast op zijn volledig elektrische modellen. 'Silver arrow' of Silberpfeil verwijst natuurlijk naar de sigaarvormige Gran Prix-racers waarmee Mercedes-Benz in de jaren dertig op de circuits domineerde. In de video zijn dan ook de eerste lijnen van een laag en langgerekt gevaarte te zien. Op 24 augustus weten we meer over de elektrische retroracer van Mercedes-Benz. Nog even geduld.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz

Leaseplan
Mercedes-Benz A 180 Business Line (4D/7A)
€ 659
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz GLA 180 Business Line (5D/7A)
€ 788
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz GLB 180 Business Line (5D/7A)
€ 860
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz C 180 Luxury Line (4D/9A)
€ 876
 

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.