MAN eTGE ook als chassis-cabine met laadbak

Verhuizen in stilte

MAN eTGE laadbak

MAN heeft een nieuwe variant van zijn elektrische bedrijfswagen gepresenteerd. De eTGE is er voortaan namelijk ook als chassis-cabine met gesloten laadbak.

MAN stelde in 2017 de TGE aan de wereld voor, in feite een Volkswagen Crafter waar MAN zijn eigen sausje overheen heeft gegoten. Net als de Crafter kreeg ook de TGE in een later stadium een elektrische versie, de eTGE. De eTGE kennen we al als gesloten bestelbus, maar hij wordt begin 2021 ook als chassis-cabine met grote gesloten laadbak leverbaar.

Voor de ontwikkeling van de eTGE met laadbak heeft MAN de Duitse carrosseriebouwer Spier aangehaakt. De laadbak van de eTGE heeft een volume van 13,5 kubieke meter en is 2 meter hoog. De laadbak zelf heeft achterdeurtjes en een uitklapbare trap. De MAN eTGE heeft een actieradius van zo'n 120 kilometer. De elektromotor is net als in de overige eTGE's goed voor 136 pk en 290 Nm. Prijzen zijn er nog niet.

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.