Eerste bestelwagen van MAN gepresenteerd

Volkswagen Crafter krijgt er een broer bij

MAN TGE
MAN TGEMAN TGEMAN TGEMAN TGEMAN TGEMAN TGE
De vorige generatie Volkswagen Crafter was een Mercedes-Benz Sprinter. De nieuwe generatie Crafter blijft niet alleen, deze bestelbus krijgt er in de vorm van de MAN TGE een broer bij.

Truckfabrikant MAN breidt zijn modellengamma aan de onderkant uit met de TGE, een Volkswagen Crafter met eigen labels en een aangepast front.

Als we de TGE naast de inmiddels bekende nieuwe Volkswagen Crafter zetten, zien we een marginaal afwijkend front. De lichtunits van de TGE zijn anders en ook de grille wijkt af van het exemplaar dat op het Crafter-front is geplaatst. In het interieur nemen we slechts een stuurwiel met andere beeldmerken waar.

Het mag dan ook geen verrassing heten dat de motorenlijst overeenkomt met die van de Crafter. Onder de kap komen 2.0-liter dieselmotoren te liggen die 102, 122, 140 of 177 pk sterk zijn. De MAN TGE is vanaf maart volgend jaar te bestellen. In juni moeten de eerste exemplaren op de weg verschijnen. Prijzen worden in een later stadium gepresenteerd.

Lezersreacties (67) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.