Lynk & Co's Coupé-SUV weer gesnapt

Aangedrukt

Lynk & Co coupé SUV

Geeky's Lynk & Co werkt hard aan een nieuw model, een auto die de vorm aanneemt van de steeds populairder wordende Coupé-SUV. De auto duikt nu voor de tweede keer op, maar laat wel meer van zijn koetswerk zien.

De coupé-SUV van Lynk & Co lijkt een relatief compact model te worden en dat doet vermoeden dat het in feite een 01 is met een sterker aflopende daklijn. of Lynk & Co de naam 01 behoudt en er bijvoorbeeld de toevoeging 'coupé' achter zet, of dat het de auto een geheel nieuw nummer als modelnaam geeft, is vooralsnog niet bekend.

We mikken er vooralsnog op dat deze nieuwe cross-over zijn genen deelt met de 01 en dat betekent dat zich, net als onder de XC40 van zustermerk Volvo, onder de auto het CMA-platform schuilhoudt. Reken in ieder geval op een plug-in hybride variant waarbij een 1.5 samenwerkt met een elektromotor. Lynk & Co's beoogde modellenreeks bestaat momenteel uit de 01, 02 en de 03. De 04 komt daar nog bij, dat wordt naar verluidt een conventionele hatchback.

 

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.