Kleurige Fiats Panda op komst

Fiat Panda Bicolore
Fiat komt met een aantal nieuwe uitvoeringen van de Panda. De nieuwe varianten werden onthuld tijdens de opening van 'Fiat Café La Triennale', een horecagelegenheid Milaan.
Fiat komt met een aantal nieuwe uitvoeringen van de Panda. De nieuwe varianten werden onthuld tijdens de opening van 'Fiat Café La Triennale', een horecagelegenheid Milaan.  De eerste nieuwe varianten van de Fiat Panda zijn tweekleurige versies die leverbaar zullen zijn in de combinatie blauw en grijs en blauw en zwart. De Panda Bigusto heeft al eerder op autoshows gestaan; nu is besloten op de auto in beperkte oplage te gaan bouwen. Al eerder is overigens de Lancia Ypsilon Bicolore in productie gegaan. Ook dit model heeft een tweekleurige carrosserie.
Tijdens de opening van 'Fiat Café La Triennale', in de tuin van het Milanese Palazzo dell'Arte, werd eveneens bekendgemaakt dat de Panda Alessi in productie gaat. Deze Panda is door de ontwerpers van Alessi van een geheel eigen stijl voorzien. Of en wanneer de kleurige Panda's naar Nederland komen, kan onze importeur nog niet vertellen.

PRIVATE LEASE Fiat Panda

Fiat
Fiat Panda 1.0 Hybrid City Life (5D/6H)
€ 309
 

Gerelateerde forumtopics