Kahn Design warmt op voor Flying Huntsman Soft Top

Zeswielige offroad-laundalette

Kahn Design teaser
Laat het verzagen, verlengen en verbreden van Land Rovers maar aan de Engelse coachbuilder Kahn Design over. De creatieve geesten uit Bradford komen spoedig met deze Flying Huntsman 6x6 Soft Top op de proppen.

In 2015 presenteerde Kahn Design de Flying Huntsman 6x6 Double Cab, een zeswielige verlengde Defender. Verder kennen we van de Engelsen diverse op andere creatieve wijze vertimmerde Land en Range Rovers, maar het is de al genoemde Flying Huntsman waarvan spoedig een nieuwe variant wordt gepresenteerd, met soft-top!

Wat er onder de motorkap van deze ongetwijfeld unieke Defender komt te liggen, is nog niet bekend. De reeds bekende Flying Huntsman 6x6 werd voortgestuwd door een van Chevrolet afkomstige 6,2-liter V8, een blok dat 430 pk krachtig was. Het zou ons niets verbazen als de achtcilinder ook in de neus van deze ultieme vrijetijdsmachine komt te hangen.

Kahn Design lijkt zijn liefde voor de Land Rover Defender nog niet te kunnen opgeven, ondanks dat de tuner onlangs aankondigde dat het zijn laatste Defender had verbouwd. Kahn Design belooft de komende maanden meer informatie vrij te geven.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum