Infiniti QX70 volgens Larte Design

Infiniti QX70 volgens Larte Design
Infiniti QX70 volgens Larte DesignInfiniti QX70 volgens Larte DesignInfiniti QX70 volgens Larte DesignInfiniti QX70 volgens Larte DesignInfiniti QX70 volgens Larte DesignInfiniti QX70 volgens Larte Design
Over smaak valt niet te twisten, en dat is in het geval van de creaties van Larte Design misschien maar goed ook. Het nieuwste project van de Russische tuner is deze Infiniti QX70.

Het Russische Larte Design zette niet lang geleden al een tweetal dubieus aangepaste Infiniti's op het asfalt: de QX60 en de QX80. Vandaag wordt de QX70, voorheen FX genaamd, gepresenteerd die overgoten is met het sausje van Larte.

Volgens het persbericht hebben de vormgevers van Larte Design het uiterlijk van de Infiniti intenser gemaakt. Of hij daar op vooruit is gegaan, laten we maar even in het midden. We zien een inmense bodykit met een overdosis aan gaten en gleuven. Ook de grille wordt vervangen door een exemplaar van Larte Design, waarin ook het Infiniti-logo het moest ontgelden. 22-inch wielen laten de QX70 nog opvallender voor de dag komen.

Onderhuids is de Japanner, op een aangepast uitlaatsysteem na, ongewijzigd gebleven. Een prijskaartje voor deze creatieve uitspatting is nog niet bekend.

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.