Infiniti met QX70 S Design naar Parijs

Infiniti met QX70 S Design naar Parijs
De Infiniti QX70 is in standaardtrim al een behoorlijk imposante verschijning, maar de Japanners parkeren een extra weelderig aangeklede versie op de autosalon van Parijs.

De Infiniti QX70 - voorheen FX geheten - zal in oktober in Parijs de nodige aandacht naar zich toe trekken met z'n S-Design verpakking. Infiniti noemt z'n QX70 S-Design 'het tegengif voor de vierkante en saaie SUV's' en is ervan overtuigd dat hij z'n met donker chroom aangeklede in- en exterieur een frisse wind door SUV-land zal laten waaien.

Donker chroom wordt gebruikt in de grille, rond de mistlampen, bij de wielkasten en rond de kentekenplaat. De koplampunits zijn wat duisterder en 21-inch zesspaaks lichtmetaal moet voor een extra stoere uitstraling zorgen. Het dak wordt zwart gespoten, hetzelfde gaat op voor de zijspiegelkappen. In Parijs krijgen we ongetwijfeld meer van de QX70 te zien dan deze detailfoto's.

Het is nog niet bekend of de sinistere QX70 S-Design ook z'n weg naar Nederland gaat vinden.

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.