Hyundai Azera niet voor hier

Hyundai Azera
De Hyundai Azera kenden we in Europa als de nogal traag verkopende Grandeur. Inmiddels is de bij ons i40 tot vlaggenschip gebombardeerd. De nieuwe Azera, die in LA zijn debuut beleeft, wordt dus niet de Hyundai i50.

Ook de Hyundai Azera krijgt de het 'Fluidic Sculpture Design', dat de nieuwe modellen over de gehele wereld siert. Hij ziet er uit als de grote broer van de Hyundai i40 en is dat ook. Onze i40 wordt in de VS nog steeds als Sonata gevoerd. De Azera is de Hyundai voor mensen die daar wat groters willen. De vorige Azera kenden wij als Grandeur, maar dit nieuwe model is niet voor hier. De i40 blijft bij ons de grootste.

De specifiacties doen dan ook nogal Amerikaans aan. De Azera heeft een 3,3-liter V6 onder de kap die wij kennen uit de Genesis Coupé. In de Azera levert –ie 297 pk en is de krachtbrond is iets tammer. De V6 is gekoppeld aan een zestraps automaat. De Eco mode, Amerikaans voor schakelindicator, moet het verbruik binnen de perken houden.

Tot de standaarduitrusting behoort verder een navigatiesysteem met achteruitrijcamera, 18 inch wielen en een lederen interieur met verwarmde voor- en achterzetels. Vanaf het volgende jaar in februari kunnen de eerste Amerikanen van hun Azera gaan genieten.

PRIVATE LEASE Hyundai

DirectLease
Hyundai i10 1.0i Comfort (5D/5H)
€ 319
 
DirectLease
Hyundai i20 1.2 MPI i-Motion (5D/5H)
€ 359
 
DirectLease
Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100pk Comfort (5D/6H)
€ 409
 
DirectLease
Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Comfort (5D/6A)
€ 479
 
DirectLease
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Comfort (5D/7A)
€ 619
 

Lezersreacties (39) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.