Hier rijdt de nieuwe Audi A6!

Audi A6
Audi A6Audi A6Audi A6Audi A6Audi A6Audi A6Audi A6Audi A6Audi A6
Audi heeft de nieuwe A6 op pad gestuurd met 'n camouflagepak aan. Da's de hoogste tijd want eind 2010 trekt het merk het doek van het nieuwe model.
De Audi A7 wordt voorgesteld op de autoshow van Moskou, die eind augustus plaatsvindt, maar Parijs lijkt zeker niet het decor te worden voor de onthulling van de nieuwe Audi A6. Eerst wil Audi de A7 in de markt zetten. Vast staat wel dat we de auto nog dit jaar te zien krijgen. Het huidige model kwam in 2004 op de markt en door de komst van de nieuwe BMW 5-serie is het voor Audi zaak snel met een nieuwe A6 te komen. De A6 komt eerst als traditionele sedan, later volgt uiteraard weer een Avant. De A7 is de auto met de meeste flair aan de top van het Audi gamma, dat betekent dat de ontwerpers zich bij de A6 net als bij de A8 hebben ingehouden. Ondanks de camouflage zien we koplampen in de stijl van de A1, nog een model in het overvolle introductieprogramma van Audi voor de komende maanden. De A6 en de A7 delen dezelfde techniek. Dat betekent dat we het motorengamma van de nieuwe A6 al grotendeels kunnen uittekenen. Reken op een instapmodel met 2.0 TFSI van 180 pk, een 2.8 FSI met 204 pk en een 3.0 TFSI met minimaal 290 pk. Dieselen kan met een 3.0 TDI van 245 pk en uiteraard staat er voor de nieuwe A6 ook weer een 2.0 TDI op stapel. Details zijn nog niet bekend, eind 2010 geeft Audi ze vrij. Dat betekent dat we de nieuwe A6 niet voor 2011 op de Nederlandse wegen hoeven te verwachten.

PRIVATE LEASE Audi A6

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (171) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum