Gesnapt: Jaguar i-Pace

Volgend jaar aan de Jaguar-stekker

Spyshots Jaguar I-Pace
Spyshots Jaguar I-PaceSpyshots Jaguar I-PaceSpyshots Jaguar I-PaceSpyshots Jaguar I-PaceSpyshots Jaguar I-Pace
Volgend jaar brengt Jaguar zijn eerste volledig elektrische model op de markt: de i-Pace. Vandaag is de auto in camouflagetrim opgedoken.

Jaguar windt er geen doekjes om dat zijn i-Pace een volledig elektrisch model is. Op het opmerkelijk gekleurde camouflagekostuum lezen we de tekst '#jaguarelectrifies', iets dat natuurlijk ook bevestigt dat Jaguar zich bewust is van het feit dat dergelijke ingepakte prototypen behoorlijk in de kijker lopen.

De i-Pace is al twee keer als concept-car gepresenteerd en eens te meer wordt duidelijk dat de Engelsen behoorlijk trouw blijven aan het ontwerp van de studiemodellen. De elektrische aandrijflijn levert een zee aan interieurruimte op, wat het mogelijk maakt de voorruit bijzonder ver naar voren te plaatsen. Niet alleen het uiterlijk van de stekker-Jag gaat sterk lijken op dat van de concept-cars, ook het interieur zal er niet sterk van gaan afwijken.

De studiemodellen waarmee Jaguar al op de komst van de i-Pace vooruitblikte, beschikte over elektromotoren die goed waren voor 400 pk. Het accupakket had een capaciteit van 90 kWh, wat de i-Pace een theoretische actieradius van 500 kilometer moet geven. Volgend jaar moet de i-Pace op de markt komen.

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.