Geruchtenmolen: LaFerrari Spider in 2015

Ferrari LaFerrari
Als we de geruchtenmolen mogen geloven, kunnen we naast de LaFerrari XX ook een dakloze variant van de LaFerrari verwachten.

In maart vorig jaar zaagde Ferrari de ketenen door die de LaFerrari in z'n stal hielden. Het beest dat de hypercarweide bestormde, deed dat gewapend met een 963 pk sterke hybride-aandrijflijn, waarmee zelfs de 916 pk sterke McLaren P1 werd overdonderd. Onder de kap een 6,3-liter V12 met maar liefst 800 pk, bijgestaan door een elektromotor die de levering van de aanvullende 163 pk voor z'n rekening neemt.

Toch kan de knop bij de Italianen altijd een standje hoger worden gezet. Ferrari heeft namelijk een nog extremere, aan het circuit gebonden, LaFerrari XX op de planning staan. Dat de LaFerrari-lijn nog wel kan worden uitgebreid, blijkt uit berichtgeving van het Britse Car. Uit informatie van 'ingewijden' zou blijken dat we volgend jaar ook nog eens een LaFerrari Spider mogen verwelkomen. Wél zou-ie circa tweemaal zo duur worden en in een beperkte oplage van om en nabij de dertig exemplaren worden gebouwd.

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.