Geheimzinnige Lexus LC ‘F’ op duister beeld

Waarschijnlijk toch weer niet

Lexus LC F teaser

Via Instagram helpt Lexus ons aan een blik op een grotendeels in duisternis gehulde auto met een enorm ‘F’-logo op de achtergrond.  Het blijkt een Lexus LC, dus dat moet dan wel een Lexus LC F zijn. Toch? Nou, waarschijnlijk niet.

Lexus ontkent namelijk in alle toonaarden dat het hier een (nooit bevestigde) LC F betreft, meldt het Amerikaanse Carscoops. De foto, in de wereld geholpen door het Instagram-account van Lexus Racing USA, zou in plaats daarvan een LC uit de zogenaamde Inspiration Series tonen. Onder die naam brengt het speciale versies uit van de LC, die zich echter vooral onderscheiden met bijzondere kleuren en wielen.

Dat verklaart niet waarom we hier een Lexus LC zien met een F-logo op de achtergrond, want die twee zijn nooit officieel gecombineerd. Wel is er ooit een LC gespot waarvan werd gedacht dat het een extra snelle F-variant betrof. Deze auto is echter nooit geïntroduceerd, mogelijk omdat de prioriteiten door de coronapandemie elders kwamen te liggen.

Bovendien valt op de teaserplaat op dat de auto een achterspoiler heeft, die een reguliere LC niet heeft. Het zou ook een LC voor de racerij kunnen zijn – immers: Lexus Racing USA – maar daarvoor is de spoiler wat ons betreft niet groot genoeg. Lexus dat in alle toonaarden ontkent, een schimmige foto en geen nadere informatie ... Er zit er niets anders op dan geduldig afwachten wat Lexus voor de wereld heeft klaargestoomd.

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.