Gefacelifte BMW X7 opnieuw in beeld

Compleet nieuw front van dichtbij

Spyshots BMW X7
Spyshots BMW X7Spyshots BMW X7Spyshots BMW X7Spyshots BMW X7Spyshots BMW X7Spyshots BMW X7Spyshots BMW X7

BMW staat op het punt zijn grootste SUV nog extravaganter te maken dan hij al was. De X7 krijgt binnenkort namelijk een facelift. De nieuwe snuit is nu van dichtbij te zien.

De BMW X7 is met zijn forse afmetingen, hoekige koets en grote nierengrille een SUV die moeilijk over het hoofd is te zien. De grote broer van de X5 kwam in 2018 op de markt en inmiddels wordt er al getest met een bijgewerkte variant. De zogenoemde LCI (Life Cycle Impulse) die BMW op de 5,15 meter lange SUV doorvoert, is behoorlijk ingrijpend.

Spyshots BMW 7-serie

De nieuwe BMW 7-serie krijgt een vergelijkbaar front.

BMW geeft de X7 namelijk een geheel nieuw front. De grote nierengrille blijft zo te zien behouden, maar verder gaat het ontwerp van de voorkant op de schop. De koplampen zitten een stuk lager dan voorheen en zitten dus niet meer tegen de rand van de motorkap aan. Het lijkt er zelfs op dat de led-dagrijverlichting losgeweekt wordt van de koplampunits en er een stuk boven worden geplaatst. Inderdaad, de X7 krijgt waarschijnlijk over twee lagen uitgesmeerde verlichting, zoals we dat bij diverse modellen van onder meer Hyundai, Kia en Nissan zien. De X7 is overigens niet de enige BMW die dit front krijgt, ook de nieuwe 7-serie en de elektrische i7 op basis van die topsedan lijken een dergelijke voorkant te krijgen. Daarnaast werkt BMW aan een nieuwe top-SUV, die naar verluidt X8 of - jawel - XM gaat heten. Ook die kolos krijgt een eigenwijze voorkant met opgedeelde lichtunits.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.