Forster weg bij Jaguar Land Rover

Carl Peter Forster
De Duitser Carl Peter Forster zwaait al weer af bij Jaguar-Land Rover. Kort nadat de merken eigendom werden van het Indiase Tata, werd hij aan het roer gezet.

Carl Peter Forster was sinds februari 2010 de CEO van Tata Automotive. Nu kondigt hij wegens 'familieomstandigheden' al weer zijn vertrek aan. Eén van zijn familieleden schijnt ernstig ziek te zijn. In zijn functie bij het Indiase bedrijf was hij onder meer verantwoordelijk voor de merken Jaguar en Land Rover.

Voorlopig wordt niet gezocht naar een opvolger voor Forster. Er wordt een deur opengehouden voor de terugkeer van de Duitser. Forster blijft in elk geval lid van de Raad van Toezicht bij Tata. "De Raad van Bestuur dankt Carl Peter voor zijn bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van ons bedrijf," aldus topman Ratan Tata. Hij kan tevreden zijn met de resultaten, want het is Forster in korte tijd gelukt Jaguar-Land Rover winstgevend te maken

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.