Ford Kuga spoedig vernieuwd

Geheel nieuw front

Spyshots Ford Kuga facelift
Spyshots Ford Kuga faceliftSpyshots Ford Kuga faceliftSpyshots Ford Kuga faceliftSpyshots Ford Kuga faceliftSpyshots Ford Kuga faceliftSpyshots Ford Kuga faceliftSpyshots Ford Kuga facelift

Met introductiejaar 2019 valt de actuele Ford Kuga niet bepaald te bestempelen als een oud model. Toch heeft Ford al een bijgepunte Kuga in de ontwikkelingskamers staan, zo blijkt uit deze set spionagefoto's.

Ford is in de Verenigde Staten aan het testen geslagen met een ingepakte en dus vernieuwde Escape. In Europa kennen wij de Escape als de Ford Kuga, die er op enkele details na hetzelfde uitziet als zijn Amerikaanse broer.

Ford Kuga

Ford Kuga (2019 - )

De Ford Kuga krijgt bij zijn facelift met name een herzien front aangemeten. De hoog in de neus geplaatste en ver naar achteren getrokken koplampen van het huidige model maken plaats voor plattere, serieuzer kijkende exemplaren. Dat de facelift vrij ingrijpend gaat zijn, blijkt ook aan de motorkap. Die is namelijk nieuw en loopt voortaan aanmerkelijk verder naar voren toe door. Daar komt bij dat de grille op de motorkap aansluit en dus een hoger in het front een plekje krijgt. Daarnaast past Ford ook de achterlichten aan, al lijken de wijzigingen zich hier te beperken tot de indeling van de units.

Ford Escape China (Kuga)

Ford Escape (China)

Ford verkoopt de Kuga overigens ook in China als Escape, maar daar heeft de cross-over een neuspartij die afwijkt van zijn Amerikaanse en Europese broertjes. We verwachten dat Ford de herziene Kuga in de eerste helft van volgend jaar presenteert.

PRIVATE LEASE Ford Kuga

Arval
Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium (5D/CVT)
€ 591
 
Alphabet
Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium (5D/CVT)
€ 669
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.