Ford Escape gefacelift

Voorbode voor bijpuntsessie van de Kuga

Ford Escape Kuga facelift
Ford Escape Kuga faceliftFord Escape Kuga faceliftFord Escape Kuga faceliftFord Escape Kuga faceliftFord Escape Kuga facelift
Ford heeft de Los Angeles Auto Show uitgekozen als podium voor de gefacelifte Escape, het model dat we bij ons als Kuga kennen.

De gefacelifte Escape krijgt een nieuwe voorgevel aangemeten, inclusief nieuwe koplampunits en de inmiddels ingeburgerde zeshoekige Ford-grille. De achterlichten hebben een iets gewijzigde layout gekregen. Binnenin voerde Ford wat kleine wijzigingen uit in de vorm van meer opbergruimte en laadpoorten voor mobiele apparaten.

Ford heeft daarnaast de nodige aandacht besteed aan nieuwe technologieën. Zo krijgt de opgefrsite Escape Sync Connect, waarmee de compacte SUV een primeur in handen heeft. Het is de eerste Ford waarbij je op afstand (via een app op je telefoon) zaken als brandstofniveau kunt checken, en ook kun je de locatie van de auto traceren en de portieren openen en sluiten.

Verder zijn er zaken als adaptieve cruise control, rijbaanassistent en Forward Collision Warning met remfunctie beschikbaar. Nieuw voor de Escape is de 1,5-liter viercilinder Ecoboost-motor van 180 pk, die de 1.6 Ecoboost vervangt.

De wijzigingen op de Amerikaanse Escape gaan we volgend jaar rond deze tijd ook terugzien op de Europese versie van deze auto, de Kuga. Die heeft recentelijk nog een update gekregen, waarbij de 1.5 Ecoboost met 120 pk aan het gamma is toegevoegd, evenals Sync 2 met een 8-inch touchscreen.

PRIVATE LEASE Ford Kuga

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum