Ford Ecosport Active gelekt

Lekker actief

Ford Ecosport Active gelekt
Ford Ecosport Active gelektFord Ecosport Active gelektFord Ecosport Active gelektFord Ecosport Active gelektFord Ecosport Active gelektFord Ecosport Active gelektFord Ecosport Active gelektFord Ecosport Active gelekt

Ford staat op het punt het leveringsgamma van de Ecosport uit te breiden met de stoer aangeklede Ecosport Active. Helaas voor het merk liggen de eerste afbeeldingen van die opgeruigde Ecosport al op straat.

Het Spaanse Autonoción heeft de eerste afbeeldingen van de reeds aangekondigde Ford Ecosport Active opgedoken. Ford kondigde eerder deze maand al de komst aan van de avontuurlijk uitgedoste Ecosport. Een officieel debuut laat dan ook niet lang meer op zich wachten.

Ford levert al Active-uitvoeringen van de Fiestade Focus en ook de niet meer leverbare Ka+ had een dergelijke stoer aangeklede versie. Het is dan ook geen verrassing dat de Ford Ecosport Active de receptuur van die modellen volgt. We zien een Ecosport die rondom is voorzien van extra zwart kunststof. Het materiaal zit rond de wielkasten en in zowel de voor- als achterbumper. Zo heftig als de in onder meer in Brazilië leverbare Ecosport Storm ziet het geheel er niet uit, maar dat zou wellicht ook iets te veel van het goede zijn. Waarschijnlijk staat de Ecosport Active net als zijn Active-broertjes en -zusjes zo'n twee centimeter hoger op zijn poten dan de gewone Ecosport. Het interieur wordt zo te zien aangekleed met (nep-) lederen bekleding waar de 'A' van 'Active' in is aangebracht.

Ford Ecosport Storm

Ford Ecosport Storm (Brazilië)

Ford levert de Ecosport in Nederland momenteel als Connected, Titanium, ST-Line en ST-Line Black. De Ecosport Active is straks waarschijnlijk alleen te bestellen in combinatie met de 125 pk sterke 1.0 Ecoboost. De Ecoboost-ktachtbron van 100 pk is namelijk voorbehouden aan de instapversie Connected. Op 6 november wordt de Ecosport Active gepresenteerd, nog even geduld dus.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.