Ford Ecosport krijgt stoere Active-uitvoering

Opgeruigd

Ford Ecosport Active
Ford Focus Active WagonFord Focus Active WagonFord Fiesta Active First Editionford fiesta activeFord Ka+ facelift en Ka+ ActiveFord Ka+ facelift en Ka+ Active

Ford komt binnenkort met een stoer aangeklede Active-uitvoering van de Ecosport. Via zijn sociale kanalen geeft het merk alvast een eerste afbeelding van de nieuwe Ecosport Active vrij.

Ford Europe plaatst op zijn Twitterpagina een afbeelding van een nieuwe uitvoering voor de Ecosport. De compacte cross-over komt er straks ook als Active, de avontuurlijke uitvoering die we al kennen van auto's als de Fiesta, de Focus en de niet meer leverbare Ka+.

Hoewel Ford nog geen uitgebreid beeldmateriaal van de Ecosport Active laat zien, is direct al duidelijk welke behandeling de cross-over ondergaat. Het Active-pakket bestaat bij de Fiesta en Focus namelijk onder meer uit zwarte kunststof afwerking rond de wielkasten, specifieke Active-bumpers met zwarte details en zilverkleurige skidplates en specifiek lichtmetaal. Ook maakt een zo'n 2 centimeter grotere bodemspeling deel uit van de Active-ingrediënten.

De Ecosport is in Nederland momenteel te krijgen als Connected, Titanium, ST-Line en ST-Line Black. We zijn nog in afwachting van een reactie van de Nederlandse importeur of de Ecosport Active ook naar ons land komt. Mocht hij komen, dan zal hij zeer waarschijnlijk alleen te krijgen zijn in combinatie met de 125 pk sterke 1.0 Ecoboost. De 100 pk sterke Ecoboost is namelijk voorbehouden aan instapversie Connected. Op 6 november wordt de Ecosport Active in z'n geheel gepresenteerd.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.