Fiat Panda met automaat

Fiat Panda Dualogic
De Fiat Panda is voortaan ook leverbaar met de Dualogic transmissie. Hiermee kan de bestuurder naar keuze met de hand of automatisch schakelen.
De Fiat Panda is voortaan ook leverbaar met de Dualogic transmissie. Hiermee kan de bestuurder naar keuze met de hand of automatisch schakelen.

De Dualogic transmissie is een sequentiële versnellingsbak. Er kan dus worden gekozen uit een automatische en een handgeschakelde functie. Het systeem werkt zonder koppeling.
Voorlopig is de Dualogic alleen leverbaar in combinatie met met de 1,2-liter motor met 60 pk. Later wordt de Panda ook leverbaar met de 1,3.-liter MulitJet diesel, die zal ook in combinatie met de Dualogic worden geleverd. Opmerkelijk is dat Fiat voor de 1,2-liter motor met Dualogic een 20 procent lager verbruik claimt dan voor de handgeschakelde versie. Met Dualogic transmissie zou de Panda per 21,7 km een liter benzine nodig hebben, terwijl hij met de handbak niet verder komt dan 17,9 km.
De prijzen van de Panda Dualogic beginnen bij 11.190 euro.

PRIVATE LEASE Fiat Panda

Fiat
Fiat Panda 1.0 Hybrid (5D/6H)
€ 254
 
Leaseplan
Fiat Panda 1.0 Hybrid Cross (5D/6H)
€ 334
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.